HeadAdmin
Liczba postów : 1218 Punkty : 279 Join date : 06/07/2014
| Temat: Adopcje - referendum Czw Maj 26, 2016 11:05 pm | |
| Pewien człowiek stwierdził, że adopcje to zło. Jak dobrze pamiętam... a było to dosyć dawno więc mogę nie pamiętać Lugii też tak się średnio ten pomysł podobał... a wy co sądzicie o pomyśle trzymania działu adopcji na forum? Po krótce wyjaśnię; polegało by to na tym, że w temacie "schronisko" znajdowało by się kilka-kilkanaście pokemonów. Każdy chętny może ubiegać się o adopcje wybranego pokemona ze schroniska (z ograniczeniami, jeden pokemon na dwa miesiące). Za adopcje musimy też zapłacić. W ten sposób za często nie wysoką cenę możmy zdobyć fajnego pokemona, jednak zdaniem niektórych takie coś na forach jest złe... i pewnie mają ku temu argumenty, więc zachęcam do podania ich w tym temacie. Tak czy inaczej stwierdziłem, że w sumie mi jakoś specjalnie na tym nie zależy, a jeśli faktycznie jest to aż takie złe, to pewnie opowiecie się za likwidacją. Zachęcam do głosowania, ma być frekwencja wyższa niż na Białorusi!
Ankieta zakończy się za równe dwa tygodnie i do tego czasu adopcje nie będą dostępne, a jeśli tak zdecyduje większość to znikną całkowicie właśnie po dwóch tygodniach. | |
|
Shu
Liczba postów : 52 Punkty : 35 Join date : 25/07/2014
| Temat: Re: Adopcje - referendum Czw Maj 26, 2016 11:11 pm | |
| Adopcje to zło. Przez nie za łatwo i zbyt szybko zdobywa się pokemony, przez co nawet nie mamy okazji, aby z każdym nieco lepiej się zapoznać. Jeśli miałoby już coś takiego funkcjonować, to jedynie jeśli takie pokemony byłyby naprawdę drogie i w dodatku z jakimiś uszczerbkami na psychice, co wymagałoby dużo pracy nad nimi, aby "naprostować" je. Dajmy na to byłyby tam jakieś poszkodowane pokemony, ofiary bicia w drużynie :P, czy też innych zwyrodnień. Ale i tak daję definitywnie NIE dla adopcji. | |
|
BlackDream
Liczba postów : 76 Punkty : 62 Join date : 22/08/2015 Age : 24 Skąd : Frost Summit! Job/hobbies : INŻYNIERIA! Inne Konta : Oczywiście, że Fifi jest moim multi~
| Temat: Re: Adopcje - referendum Czw Maj 26, 2016 11:34 pm | |
| Te, nie mówiłam, że adopcje są złe. Sama lubię z nich korzystać, bo racja, prosty sposób żeby zdobyć jakiegoś pokemona, ale należy też pamiętać, że trafiają tam poki nieaktywnych userów, a to najczęściej ci, co nic nie zdążyli z nimi zrobić, bo zazwyczaj jak odchodzą lepsi to rozdają już z góry wyznaczonym osobą, albo nie oddają nikomu. Święte prawo spadku. Z resztą, ograniczenie 2 miechów na poka i bulenie forsy to jednak wystarczająco powstrzymująca rzecz, żeby się nie namnożyły w cholerę :v Chociaż, jestem za tym, żeby pokemony, które trafiły do adopcji miały modyfikację charakteru na takie właśnie pogorszenie, coby jak już nie była z nimi praca zbyt łatwa bez przekonania do siebie i poprawiania ich samopoczucia.. I zostaję wciąż na TAK, dla adopcji :v | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Adopcje - referendum | |
| |
|