Małża Admin
Liczba postów : 955 Punkty : 457 Join date : 26/08/2014 Age : 25 Skąd : Kalos - Lumiose City | Polska - Wrocław Job/hobbies : Adminofaszystka, aspirująca Kapłanka Arceusa
| Temat: Wszystkich Świętych + Święto Niepodległości Nie Lis 12, 2017 2:19 pm | |
| Tak, jestem spóźniona. Ale nie chciałam być. xD
Pomysł był taki: każdy gracz pisze krótko za kim "umrzytym" na forum tęskni, albo pisze życzonka i chwali niepodległość Srebrnego Królestwa (muszę wymyślić lepszą nazwę).
Wysłucha was Litwick. Ów mała świeczunia uwielbia poznawać tajemnice i ploteczki. Na jakiś czas opuściła swojego trenera, żeby uczestniczyć w evencie. Ah, te pokemony duchy. Czy będzie coś w zamian? Ano, ta duszyczka może wam wręczyć coś ciekawego jeśli ją zainteresujecie (w rzeczywistości nagrody dla wszystkich będą niemal takie same, bo naprawdę chodzi o napisanie jednego, może dwóch zdań - mogą być śmieszne)
Itemsy: Chciałam każdemu dać jakiegoś kwiatuszka, ale okazuje się, że istnieje tylko kwiat Gracidei, ten od Shaymina. Więc każdy dostanie wybrany X item, x 1 Heart Scale, x 1 Lum Berry i jedno nasionko wybranej jagody (hodowanie własnych krzaków jagód będzie wyglądać podobnie jak w grach, z ta jedyną różnicą, że liczyć się będzie ilość włożonej pracy, a nie sam czas - czyli takie trenowanie krzaka jak pokemona).Schyl się i szepnij jej do uszka(?)... | |
|