| Polowanie Patryka [3] | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Patryk
Liczba postów : 315 Punkty : 61 Join date : 17/05/2016 Age : 24 Job/hobbies : Uczeń gimnazjium w fazie końcowej
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Pon Cze 19, 2017 7:24 pm | |
| Lekko zaskoczony reakcją robaczka postanowiłem rzucać mu karmę do puty się nie naje albo sobie nie pójdzie. [a co mi tam kuszę los XD] | |
|
| |
Davir
Liczba postów : 384 Punkty : 171 Join date : 19/09/2014 Age : 23 Skąd : Polska, a co myślałeś? Wietnam? Job/hobbies : [tajemnica] Inne Konta : Nie posiadam
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Pon Cze 19, 2017 8:38 pm | |
| 29 - pokemon ucieka.
Larvesta zjadł kolejne smakołyki. I kolejne. I kolejne. I kolejne! I kolejne!! I ko... błysk oka, nagle jego rogi zapaliły się i pokemon zniknął w locie za drzewem. Później widziałeś jak przelatuje za kolejnym. I kolejnym. I kolejnym. I kolejnym cholernym powtórzeniem, idącym niczym szczęście w wcześniejszych losowaniach, a tym razem cię zawodzące. Na ziemi leżało kilka smakołyków, które pokemon zostawił. Co jak co, dałeś się wykiwać. Ale może lepiej, że odleciał? To chyba nie był materiał na pokemona-towarzysza, skoro cię oszukał. | |
|
| |
Patryk
Liczba postów : 315 Punkty : 61 Join date : 17/05/2016 Age : 24 Job/hobbies : Uczeń gimnazjium w fazie końcowej
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Czw Cze 22, 2017 9:59 pm | |
| I tak by nie było mnie stać na wytrzymanie... Ide dalej | |
|
| |
Davir
Liczba postów : 384 Punkty : 171 Join date : 19/09/2014 Age : 23 Skąd : Polska, a co myślałeś? Wietnam? Job/hobbies : [tajemnica] Inne Konta : Nie posiadam
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Czw Cze 22, 2017 10:06 pm | |
| 99 - brak pokemona.
I oto wyłoniłeś się z resztek lasu. Pusta przestrzeń mierząca niecałą minutę drogi dzieliła cię od wulkanu. Pusta przestrzeń z zaledwie kilkoma małymi kamieniami i jakaś stara dróżka przechodząca obok tej góry z lawą złożona z żwiru. Niestety, nie widziałeś tu żadnego pokemona. Gdyby jakiś był, już byś go zauważył. Miałeś wrażenie, że czułeś prawie niezauważalny wstrząs. Wulkan jednak wyglądał normalnie. | |
|
| |
Patryk
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Czw Cze 22, 2017 10:10 pm | |
| Idę dalej jakbym miał umierać dawno bym zginoł... Może po erupcji trafi się jakiś fajny pok ukryty w wulkanie... 8 bali | |
|
| |
Davir
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Czw Cze 22, 2017 10:26 pm | |
| 64 - pokemon odnaleziony Dotarłeś do wulkanu i zacząłeś się zbliżać. Wstrząs powtórzył się z taką samą malutką siłą. Może lepiej będzie się pospieszyć. Prawdopodobnie ma jeszcze małą liczbę magmy do wyrzucenia. Gdy tak wspinałeś się po w miarę bezpiecznym zboczu, z góry odpadły dwa kamyczki, które stoczyły się między twoimi nogami i spadły na tą przestrzeń między wulkanem a tym co było kiedyś lasem. Nad sobą dojrzałeś... - Spoiler:
Torchic!!!
Pokemon próbował zejść z wulkanu i niemalże spadł. Zdążył wskoczyć na jakiś większy kamień w ostatniej chwili. Właśnie cię zauważył, ale chyba przejmuje się bardziej wulkanem. | |
|
| |
Patryk
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Czw Cze 22, 2017 10:30 pm | |
| Podbiegam i mówię- Mały jak co to zawsze mogę cię stąd zabrać nie uraź się , ale jestem szybszy ppo za tym mam taką kulkę co zapewni ci bezpieczeństwo! | |
|
| |
Davir
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Czw Cze 22, 2017 10:39 pm | |
| Torchic spojrzał na ciebie. Obejrzał się następnie na wulkan i wydał swój odgłos z lekką rozpaczą.
Gdy tylko wystawiłeś kulkę, pokemon natychmiast jej dotknął. Nie ma nawet co się przejmować, pokemon uznał, że jest to faktycznie bezpieczniejsze miejsce niż wulkan i dał się złapać. (wypadło 12)
A więc 7 balli i 3 złapane pokemony. Cóż za szczęśliwe safari. Wygryw jeden... | |
|
| |
Patryk
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Czw Cze 22, 2017 10:49 pm | |
| Zdziwiony idę dalej.-Zapowiada się dłuuuuuugie safari... ciekawe tylko czy tak długie jak ostatnio w zamku... Tam było bezpieczniej i było co czytać...- Stęskniony za lekturą szedłem powoli nie przejmując się wulkanem 7 bali | |
|
| |
Davir
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Czw Cze 22, 2017 11:16 pm | |
| 34 - pokemon odnaleziony. Znajdowałeś się powoli coraz wyżej. Powoli odległość do wnętrza zmniejszała się, a odległość do ziemi zwiększała. W pewnym momencie już zaczęło robić się trochę bardziej stromo, ale znalazłeś dróżkę prowadzącą na szczyt. Niestety, po kilku krokach ujrzałeś duży głaz, zakrywający większość drogi. Bliżej ściany nie przejdziesz, a przejście obok rozpadliny było aż nazbyt niebezpieczne. Zauważyłeś nagle, że na szczycie tego głazu siedział jakiś pokemon. Z pomarańczową skórą, wyglądający jak jaszczurka. Zauważyłeś jednak najważniejszy element. Ogień na ogonie. Nie ma wątpliwości, spotkałeś. - Spoiler:
Charmander!!!
Oglądał widoki z góry, nie przejmując się zbytnio wulkanem. Znów poczułeś nieznaczny wstrząs, jednak już silniejszy od poprzednich. | |
|
| |
Patryk
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Sob Cze 24, 2017 3:17 pm | |
| Mały co tam robisz u diaska? zaciekawiony spytałem malca | |
|
| |
Davir
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Sob Cze 24, 2017 5:31 pm | |
| 65 - pokemon uciekł.
Charmander spojrzał na ciebie z pewnym zaciekawieniem. Podniósł się i spojrzał w twoim kierunku. Nim jednak zdążył więcej zrobić, wstrząsnęło o wiele szybciej niż zwykle. Pokemon w ostatniej chwili zeskoczył za kamień, poza twój wzrok. Z szczytu wulkanu wydobyło się dużo dymu, który zaczął wznosić się w górę. Pracownik safari chyba nie żartował z tymi erupcjami. Na razie nie ma magmy, albo przynajmniej nie wylatywała z tej strony. | |
|
| |
Patryk
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Nie Cze 25, 2017 6:45 pm | |
| Zawracam i szukam innej drogi | |
|
| |
Davir
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Nie Cze 25, 2017 9:13 pm | |
| 81 - pokemonów brak
Powoli zacząłeś schodzić z wulkanu naokoło. Czasami zauważałeś też w miarę bezpieczne zejścia do niższych partii. Nagle zatrzęsło najmocniej z wszystkich wstrząsów. Z trudem utrzymałeś się na nogach, wysypując z paczki kilka smakołyków, które upadły na ścieżkę lub stoczyły się niżej. Wulkan wydobył dym. Wyleciało też trochę magmy. Powoli zjeżdżała z stoku. Nie było jej szczególnie dużo, nierówności spowalniały ją, ale mimo wszystko lepiej się pospieszyć. | |
|
| |
Patryk
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Pon Lip 03, 2017 11:09 pm | |
| Zacząłem biegać prowadząc hazard na własne życie w imię fajnych pokemonów... | |
|
| |
Davir
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Pią Lip 07, 2017 4:27 pm | |
| Błagam o wybaczenie za spóźnienie.92 - pokemon odnaleziony Mimo biegu schodziłeś dość wolno z wulkanu, ale to może z powodu jego rozmiarów. Wygląda jednak na to, że to chyba koniec tej mini-erupcji, bo ta magma która wyleciała była zarazem jedyną i prawdopodobnie już nic ci nie grozi. Znalazłeś się wśród większych i mniejszych czarnych kamieni, które nawet nie wiadomo skąd są. Niespodziewanie zahaczyłeś o jeden i niemalże przewróciłeś się. Gdy obróciłeś głowę, zobaczyłeś... - Spoiler:
Salandit
Jeden z kamieni był pokemonem. Ten spojrzał na ciebie gniewnie. Chyba rozdrażniło go to potrącenie. | |
|
| |
Patryk
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] Pon Lip 24, 2017 2:08 pm | |
| Spoko sam mam ostatnio problemy z regularnością Bdw OMG Podszedłem do niego powoli i wysypałem trochę smakołyków na przeprosiny 7 grzechów głównych safari balli | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Polowanie Patryka [3] | |
| |
|
| |
| Polowanie Patryka [3] | |
|