Każdy jego (lub jego ewolucji) posiadacz może zgłosić się do administracji aby otrzymać ------------------------- Nagrody + 2 sp. def + 1 sp. ataku + MT Giga Drain - - -
Dodatkowo rośnie szansa na spotkanie tego pokemona w dziczy.
W sprawie wymian proszę pisać do HeadAdmina/Filiposa44. Przyjmujemy buttony o rozmiarze 152x52 lub mniejszym.
Liczba postów : 123 Punkty : -484 Join date : 14/07/2014
Temat: Re: Abure vs Clair 3 vs 3 Pon Lip 21, 2014 11:49 am
Będzie ciężko, ale się nie poddamy. -Medi użyj psychic i uderzaj Dragonirem o ścianę z całej siły jeżeli będzie próbował się wyrwać zaatakuj psyshock i znów psychic, a jeżeli to nie odniesie skutku unik i znów psychic i tak aż do skutku. Pokaż, że nie jesteś słabym pokemonem uwolni całą swoją siłę!
Gość Gość
Temat: Re: Abure vs Clair 3 vs 3 Pon Lip 21, 2014 11:57 am
Meditite, już nie dał rady nic zrobić, zanim w ogóle wymówiłeś jedno słowo, meditite oberwał dragon ragem. Wiatrak stopniowo sięzatrzymał, i oba pokemony wylądowały na kracie. Meditite nie zdolny do walki!-Krzyknął sędzia. -Daj następnego pokemona. Ledwo się rozgrzałam.-Powiedziałą Clair. dragonair 65% szybkość x2
Abure.
Temat: Re: Abure vs Clair 3 vs 3 Pon Lip 21, 2014 12:02 pm
To mamy problem cały plan padł, ale bynajmniej chce pokonać Dragonira. -Pignite wybieram cie.- krzyknąłem po czym na arenie pojawiła się ognista świnia gotowa do walki. -Pokarzmy co potrafimy mój przyjacielu. Mam nadzieje, że te wiatraki nie będą już wiały i umożliwią normalną walkę.
Gość Gość
Temat: Re: Abure vs Clair 3 vs 3 Pon Lip 21, 2014 12:06 pm
-Mieć nadzieję możesz mieć, one sięwyłączają tylko gdy pokemon traci przytomność! A teraz dragonair, użyj Aqua tail!-Krzyknęła Clair, i faktycznie, wiatrak ruszył. Pignite dostał po głowie woda, i jak poczuł wode to od razu użył ember i wystrzelił się w górę. Złapał się jeden ze ścianek, i chyba nie miał za bardzo zamiaru by zejść... No tak, boi siewody. pignite 82% dragonair 65% szybkość x2
Abure.
Temat: Re: Abure vs Clair 3 vs 3 Pon Lip 21, 2014 12:14 pm
-Pignite nie bój się każdej wody da się pozbyć i ty masz do tego moc. Zaatakuj przy pomocy żaru, a potem Overheat. Dla pewności użyj tez Tail Whip. Przed jego atakami rób uniki. To jest masakryczne. Niech to przestanie wiać i da normalnie walczyć musimy to wygrać.
Gość Gość
Temat: Re: Abure vs Clair 3 vs 3 Pon Lip 21, 2014 12:31 pm
Pignite ani myślał schodzić. A tym czasem był dla Dragonaira żywą piniatą. oberwał olejny raz aqua tailem. A potem twisterem dragonair zrzucił pignite. Jakimscudem ta gruba świnia spadłą na sam dół i się nie unosiła. Był za ciężki. Albo... Złapał się kraty na podłodze. Na prawdęten strach przed wodą jest za mocny. dragonair 65% x2 szybkość. Pignite 62%