Unorthodox
Liczba postów : 119 Punkty : -376 Join date : 12/07/2014
| Temat: Re: Polowanie Unrthodoxa nr. 1 Czw Lip 17, 2014 6:15 pm | |
| Złapałem balla i udałem się do wyjścia z safari, gdzie czeka mnie decyzja, które 3 pokemony pójdą ze mną w podróż. Miałem jednak zdecydowane jakie pokemony wybrać. Nigdy więcej nie będę musiał wracać na tą pustynię, przynajmniej na dłuższy czas.
// Dugtrio Drillbur Sandshrew Rhyhorn Stunfisk Onix Trapinch Shiny Palpitoad Whiscash Vibrava Torterra // | |
|
HeadAdmin
Liczba postów : 1218 Punkty : 279 Join date : 06/07/2014
| Temat: Re: Polowanie Unrthodoxa nr. 1 Czw Lip 17, 2014 8:10 pm | |
| Dugtrio- Spoiler:
Ataki: Rototiller, Night Slash, Tri Attack, Scratch, Sand Attack, Growl Umiejętność:Arena Trap Drillbur- Spoiler:
Ataki: Scratch, Mud Sport Umiejętność: Mold Breaker Sandshrew- Spoiler:
Ataki: Scratch, Defense Curl Umiejętność: Sand Rush Rhyhorn- Spoiler:
Ataki: Horn Attack, Tail Whip Umiejętność: Lightningrod Stunfisk- Spoiler:
Ataki: Fissure, Flail, Tackle, Water Gun, Mud-Slap, Mud Sport Umiejętność: Limber Onix- Spoiler:
Ataki: Umiejętność: Sturdy Trapinch- Spoiler:
Ataki: Fissure, Superpower, Feint, Bite Umiejętność: Sheer Force Sh Palpitoad- Spoiler:
Ataki: Mud Sport, Tackle, Harden, Bind Umiejętność: Hydration Whiscash- Spoiler:
Ataki: Zen Headbutt, Tickle, Mud-Slap, Mud Sport, Water Sport Umiejętność: Hydration Vibrava- Spoiler:
Ataki: Sonic Boom, Sand Attack, Feint Attack, Sand Tomb Umiejętność: Levitate Torterra- Spoiler:
Ataki: Wood Hammer, Tackle, Widhdraw, Absorb, Razor Lead Umiejętność: Shell Armor
Wybierz 3 pokemony, a z reszty wylicz ile powinieneś dostać pieniędzy za nie. | |
|
Unorthodox
Liczba postów : 119 Punkty : -376 Join date : 12/07/2014
| Temat: Re: Polowanie Unrthodoxa nr. 1 Czw Lip 17, 2014 8:23 pm | |
| - No więc wybieram... - spojrzał na każdego z balli ze złapanymi pokemonami jeszcze raz. Westchnął głęboko i odpowiedział: - ... Trapinch, Shiny Palpitoad i Torterra. - wziął do rąk balle z nimi w środku. Co do pieniędzy wyszło na oko 310 $ (do sprawdzenia bo na szybko liczyłem) | |
|
HeadAdmin
Liczba postów : 1218 Punkty : 279 Join date : 06/07/2014
| Temat: Re: Polowanie Unrthodoxa nr. 1 Czw Lip 17, 2014 8:46 pm | |
| Potwierdzone. Charaktery zaraz wyślę na PW | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Polowanie Unrthodoxa nr. 1 | |
| |
|